Work with a company that gets it 

Shop - Sharpening - Custom - Leasing  

What makes us special?

Your passion is our satisfaction!

Recognized sharpener

Professionals

Home cooks

Workshop - Store

 Webshop

Exclusive brands

Craft

Handmade in Belgium

Partner van Mknives  

Home cooks and Professionals

Restaurants use Chef & Knife to keep their knives scharp.

Get involved and make your company a better place.

Zwilling Pro -20%


 

"Give me six hours to chop down
a tree and i will spend the first
four sharpening my axe"

- Abraham Lincoln -

The Webshop for Kitchen Knives, Cutting Boards, Sharpening Stones and Maintenance.


Een goed koksmes is jouw beste vriend in de keuken. Bij ons koop je verschillende soorten keukenmessen en messensets waar je jarenlang plezier aan beleeft. 

Wij selecteren de beste koksmessen voor jou. Voor een stevige snijplank, messenblok of magneetstrip ben je aan het juiste adres. Onze website biedt alle tools voor een optimaal onderhoud van jouw keukenmateriaal. Van aanzetstaal, wetsteen tot strop om je mes terug scherp te krijgen. Als leverancier van keukenmessen, slijpservice en toebehoren leveren wij aan vooraanstaande restaurants en horecazaken in Vlaanderen. Onze prioriteit is service en kwaliteit.

Je vindt bij ons bekende merken als Global, Zwilling en Wüsthof, maar ook traditioneel Japanse messen als Kikuichi en Yaxell. Liefhebbers die graag voor volledige ambacht kiezen, gaan voor een handgemaakt mes van Mknives.

Laat je verrassen door de originele collectie aan steakmessen. Een scherp mes is niet alleen in de keuken van belang. Laat je gasten genieten van jouw gerechten met een blikvanger aan tafel. Voor het uitwerken van een exclusief ontwerp kan je bij ons terecht. In samenwerking met Mknives maken we tafelmessen met een verhaal. Maak je eigen mes zodat het naadloos aansluit bij jouw concept en interieur.